Video till webb och sociala medier

Se till att synas med rörlig bild online. Video premieras av sociala medier och är ett lätt sätt att snabbt fånga uppmärksamhet.

Gör en video som visar just ditt företags styrkor och varför man ska välja er. Skapa intervjuer med intressanta människor för att ge mervärde till dina kunder eller din personal. Eller visa upp den senaste satsningen i rörlig bild. Vid konferenser kan Copynor exempelvis hjälpa dig med produktion av längre intervjuer till webben med talare och gäster.

Vi producerar också kortare textdrivna videos till sociala medier.

Vill du veta mer?
Boka ett möte

Videoproduktion

Vi har lång erfarenhet av videoproduktion och med vår journalistiska kompetens ser vi till att locka fram det bästa i en story eller intervju. Vi gör bland annat extra material till konferensen, varumärkesbyggande företagsfilmer och korta textdrivna storys till sociala medier.

Läs mer

Studioproduktion

Ett digitalt möte eller konferens i proffsig setup, en intressant studiointervju för dina kunder eller egna demofilmer? Oavsett dina behov tar vi dig smidigt genom produktionen, så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Läs mer

Poddproduktion

Vem drömmer inte om en alldeles egen podd? Vi svenskar blir allt galnare i poddar och här har du chansen att nå ut direkt till din målgrupp med spännande och intressanta samtal. Vi kan bistå med allt från studiotid till hela produktionen.

Läs mer

Kurser

Vi hjälper dig och dina kollegor att bli vassare på att skriva pressmeddelanden och artiklar. Du kan också lära dig filma och redigera med mobilen eller kanske förstå grundläggande medielogik. Vi anpassar kursen helt efter dina behov och förkunskaper.

Boka kurs