Videoproduktion

Lyft fram ett case som gott exempel, gör video till Instagram eller Facebook, eller kanske bör du jobba mer med YouTube shorts? Vi hjälper dej att nå din målgrupp på bästa sätt. Video premieras av sociala medier och är ett lätt sätt att snabbt fånga uppmärksamhet.

Gör en video som visar just ditt företags styrkor och varför man ska välja er. Skapa intervjuer med intressanta människor för att ge mervärde till dina kunder eller din personal. Eller visa upp den senaste satsningen i rörlig bild. Vid konferenser kan Copynor exempelvis hjälpa dig med produktion av längre intervjuer till webben med talare och gäster.

Låt Copynor producera ditt digitala material

PODCAST

Copynor producerar podcasts till företag och organisationer som jobbar med hållbar utveckling.

VIDEO

Video för webb och sociala medier. Explainers, företagspresentationer, kundreferenser och mycket mer.

KURSER

Lär dig filma och klippa med mobilen, lär dig göra en podd, skriva artiklar och pressmeddelanden, eller förstå medielogiken.

Hör av dig idag så tar vi ett möte!

Det här är Copynor

Jag som driver Copynor heter Elin Leyonberg och har lång erfarenhet inom journalistik och kommunikation, dels som tidigare redaktör, programledare och reporter på TV4 och SVT, men också som föredetta lärare och programansvarig för journalistprogrammet vid Umeå universitet. Jag vill vara en del av den samhällsförändring vi nu ser, mot ett mer hållbart samhälle.

Jag är specialiserad på hållbarhetskommunikation. Bland annat producerar jag podden Klimatekot tillsammans med Umeå kommun och Regionpodden, som är Region Västerbottens podd för hållbar regional utveckling. Jag arbetar också med Coompanion Västerbotten för att lyfta förebilder inom social hållbarhet och vikten av att samarbeta för att nå förändring. De flesta av mina kunder jobbar med miljö och klimat, social- eller ekonomisk hållbarhet.

Var och en ska göra det som de är bäst på. Jag är bäst på kommunikation och därför hjälper jag dig gärna att nå ut. Jag jobbar primärt med innehåll, det betyder att jag inte gör rena reklamfilmer eller skriver pressmeddelanden. Istället fokuserar jag på det innehåll som du vill förmedla, på känslan du vill skapa och på kunskapen du vill sprida. Det går också bra att anlita mig som moderator.

Förutom produktion håller jag också utbildningar och kurser. Antingen köper du ett färdigt koncept, eller så gör jag specialanpassade utbildningar utifrån era förutsättningar och önskemål.

Hör av dig om du vill samarbeta!