Videoproduktion

Lyft fram ett case som gott exempel, gör video till Instagram eller Facebook, eller kanske bör du jobba mer med YouTube shorts? Vi hjälper dej att nå din målgrupp på bästa sätt. Video premieras av sociala medier och är ett lätt sätt att snabbt fånga uppmärksamhet.

Gör en video som visar just ditt företags styrkor och varför man ska välja er. Skapa intervjuer med intressanta människor för att ge mervärde till dina kunder eller din personal. Eller visa upp den senaste satsningen i rörlig bild. Vid konferenser kan Copynor exempelvis hjälpa dig med produktion av längre intervjuer till webben med talare och gäster.

Låt Copynor producera ditt digitala material

PODCAST

Copynor producerar podcasts till företag och organisationer som jobbar med hållbar utveckling.

VIDEO

Video för webb och sociala medier. Explainers, företagspresentationer, kundreferenser och mycket mer.

KURSER

Lär dig filma och klippa med mobilen, lär dig göra en podd eller lär dig mer om sociala medier.

Hör av dig idag så tar vi ett möte!

Copynor- en del av

en hållbar framtid

Vi är specialiserade på hållbarhetskommunikation. Bland annat producerar vi podden Klimatekot tillsammans med Umeå kommun och Regionpodden, som är Region Västerbottens podd för hållbar regional utveckling. Vi arbetar också med Coompanion Västerbotten för att lyfta förebilder inom social hållbarhet och vikten av att samarbeta för att nå förändring. De flesta av våra kunder jobbar med miljö och klimat, social och ekonomisk hållbarhet.

Men var och en ska göra det som de är bäst på. Copynor är bäst på kommunikation och därför hjälper vi dig gärna att nå ut. Vi jobbar primärt med innehåll, det betyder att vi inte gör rena reklamfilmer eller skriver pressmeddelanden. Istället fokuserar vi på det innehåll som du vill förmedla, på känslan du vill skapa och på kunskapen du vill sprida.