Boka studiotid

I vår professionella studio mitt i Umeå finns det möjlighet att ta presentationen, intervjun eller föreläsningen till en helt ny nivå. Du kan använda green screen, kuliss, spela in eller göra livesändningar. Copynor tar dig lugnt och säkert genom hela produktionen. Du slipper tänka på teknik, ljus och ljud, så att du kan fokusera på det du är bra på.

Vi erbjuder även en prenumerationstjänst för dig som vill nyttja studion mer frekvent.
Kontakta oss för mer information.

I vår professionella studio mitt i Umeå finns det möjlighet att ta presentationen, intervjun eller föreläsningen till en helt ny nivå. Du kan använda green screen, kuliss, spela in eller göra livesändningar. Copynor tar dig lugnt och säkert genom hela produktionen. Du slipper tänka på teknik, ljus och ljud, så att du kan fokusera på det du är bra på

Vi erbjuder även en prenumerationstjänst för dig som vill nyttja studion mer frekvent.
Kontakta oss för mer information.

  • Livesändningar

  • Digitala möten och konferenser

  • Föreläsningar och presentationer

  • Studiosamtal och intervjuer

  • Nyhetsbrev

  • Demofilmer

Videoproduktion

Vi har lång erfarenhet av videoproduktion och med vår journalistiska kompetens ser vi till att locka fram det bästa i en story eller intervju. Vi gör bland annat extra material till konferensen, varumärkesbyggande företagsfilmer och korta textdrivna storys till sociala medier.

Läs mer

Studioproduktion

Ett digitalt möte eller konferens i proffsig setup, en intressant studiointervju för dina kunder eller egna demofilmer? Oavsett dina behov tar vi dig smidigt genom produktionen, så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Läs mer

Poddproduktion

Vem drömmer inte om en alldeles egen podd? Vi svenskar blir allt galnare i poddar och här har du chansen att nå ut direkt till din målgrupp med spännande och intressanta samtal. Vi kan bistå med allt från studiotid till hela produktionen.

Läs mer

Kurser

Vi hjälper dig och dina kollegor att bli vassare på att skriva pressmeddelanden och artiklar. Du kan också lära dig filma och redigera med mobilen eller kanske förstå grundläggande medielogik. Vi anpassar kursen helt efter dina behov och förkunskaper.

Boka kurs