Starta en egen podcast

Nästan 7 av 10 svenskar lyssnar på poddar och podcasts är det snabbast växande ljudmediet just nu. Här har du en unik chans att lyfta just dina frågor och utrymmet att diskutera dem på djupet. Hos oss kan du hyra in dig i vår studio, låta oss producera podden och självklart kan vi hjälpa dig komma igång för att snabbt synas på alla poddplattformar.

Vill du göra en podd?
Hör av dig idag!

Tjuvlyssna!

Videoproduktion

Vi har lång erfarenhet av videoproduktion och med vår journalistiska kompetens ser vi till att locka fram det bästa i en story eller intervju. Vi gör bland annat extra material till konferensen, varumärkesbyggande företagsfilmer och korta textdrivna storys till sociala medier.

Läs mer

Studioproduktion

Ett digitalt möte eller konferens i proffsig setup, en intressant studiointervju för dina kunder eller egna demofilmer? Oavsett dina behov tar vi dig smidigt genom produktionen, så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Läs mer

Poddproduktion

Vem drömmer inte om en alldeles egen podd? Vi svenskar blir allt galnare i poddar och här har du chansen att nå ut direkt till din målgrupp med spännande och intressanta samtal. Vi kan bistå med allt från studiotid till hela produktionen.

Läs mer

Kurser

Vi hjälper dig och dina kollegor att bli vassare på att skriva pressmeddelanden och artiklar. Du kan också lära dig filma och redigera med mobilen eller kanske förstå grundläggande medielogik. Vi anpassar kursen helt efter dina behov och förkunskaper.

Boka kurs