Utbildning

Lär dig göra din egen podcast eller hur du bäst filmar och redigerar med mobilen för olika plattformar. Eller kanske behöver er kommunikationsavdelning lära er mer kring medielogik och hur du bäst skriver ett pressmeddelande? Vi ordnar kurser på beställning som är helt anpassade efter din verksamhet och ditt syfte.

Exempel på kurser kan vara

Elin Leyonberg, som driver Copynor, har lång erfarenhet som TV-journalist, poddare och videoproducent. Men har också undervisat inom journalistik och mediekommunikation vid Umeå universitet.

  • Förstå medielogiken
  • Så gör du din egen podd
  • Så filmar du med mobilen

Låt Copynor producera ditt digitala material

PODCAST

Copynor producerar podcasts till företag och organisationer som jobbar med hållbar utveckling.

VIDEO

Video för webb och sociala medier. Explainers, företagspresentationer, kundreferenser och mycket mer.

KURSER

Lär dig filma och klippa med mobilen, lär dig göra en podd eller lär dig mer om sociala medier.

Hör av dig idag så tar vi ett möte!

Copynor- en del av

en hållbar framtid

Vi är specialiserade på hållbarhetskommunikation. Bland annat producerar vi podden Klimatekot tillsammans med Umeå kommun och Regionpodden, som är Region Västerbottens podd för hållbar regional utveckling. Vi arbetar också med Coompanion Västerbotten för att lyfta förebilder inom social hållbarhet och vikten av att samarbeta för att nå förändring. De flesta av våra kunder jobbar med miljö och klimat, social och ekonomisk hållbarhet.

Men var och en ska göra det som de är bäst på. Copynor är bäst på kommunikation och därför hjälper vi dig gärna att nå ut. Vi jobbar primärt med innehåll, det betyder att vi inte gör rena reklamfilmer eller skriver pressmeddelanden. Istället fokuserar vi på det innehåll som du vill förmedla, på känslan du vill skapa och på kunskapen du vill sprida.