Kurser

Lär dig göra din egen podcast eller hur du bäst filmar och redigerar med mobilen för olika plattformar. Eller kanske behöver er kommunikationsavdelning lära er mer kring medielogik och hur du bäst skriver ett pressmeddelande? Jag ordnar kurser på beställning som är helt anpassade efter din verksamhet och ditt syfte.

Exempel på kurser kan vara

Jag har lång erfarenhet som TV-journalist, poddare och videoproducent. Men har också undervisat inom journalistik och mediekommunikation vid Umeå universitet.

Låt Copynor producera ditt digitala material

PODCAST

Copynor producerar podcasts till företag och organisationer som jobbar med hållbar utveckling.

VIDEO

Video för webb och sociala medier. Explainers, företagspresentationer, kundreferenser och mycket mer.

KURSER

Lär dig filma och klippa med mobilen, lär dig göra en podd, skriva artiklar och pressmeddelanden, eller förstå medielogiken.

Det här är Copynor

Jag som driver Copynor heter Elin Leyonberg och har lång erfarenhet inom journalistik och kommunikation, dels som tidigare redaktör, programledare och reporter på TV4 och SVT, men också som föredetta lärare och programansvarig för journalistprogrammet vid Umeå universitet. Jag vill vara en del av den samhällsförändring vi nu ser, mot ett mer hållbart samhälle.

Jag är specialiserad på hållbarhetskommunikation. Bland annat producerar jag podden Klimatekot tillsammans med Umeå kommun och Regionpodden, som är Region Västerbottens podd för hållbar regional utveckling. Jag arbetar också med Coompanion Västerbotten för att lyfta förebilder inom social hållbarhet och vikten av att samarbeta för att nå förändring. De flesta av mina kunder jobbar med miljö och klimat, social- eller ekonomisk hållbarhet.

Var och en ska göra det som de är bäst på. Jag är bäst på kommunikation och därför hjälper jag dig gärna att nå ut. Jag jobbar primärt med innehåll, det betyder att jag inte gör rena reklamfilmer eller skriver pressmeddelanden. Istället fokuserar jag på det innehåll som du vill förmedla, på känslan du vill skapa och på kunskapen du vill sprida. Det går också bra att anlita mig som moderator.

Förutom produktion håller jag också utbildningar och kurser. Antingen köper du ett färdigt koncept, eller så gör jag specialanpassade utbildningar utifrån era förutsättningar och önskemål.

Hör av dig om du vill samarbeta!