Film för sociala medier – uppdrag

Under denna kurs fokuserar vi på just ert företag och hur ni bäst kan kommunicera med era kunder genom video. Jag kommer till er och utbildningen hålls 9-16 i era lokaler. Ni väljer själva hur många från företaget som ska delta, men för bästa kvalité är max antal deltagare 10 stycken. 

Under kursen får ni lära er att skriva manus, berättarteknik, dramaturgi, bildutsnitt, filma och redigera med mobilen, texta och publicera. Det ingår också coachning på en valfri videoproduktion efter avslutad kurs. 

Vi kan forma utbildningen efter just era behov. 

För att ni ska få ut det mesta av dagen kommer ni innan kursstart få studiematerial digitalt. Förbered er på att lägga ett par timmar på detta 

Ni använder era egna mobiltelefoner med tillhörande headset, viktigt att det går att filma med telefonerna. Ni behöver även ladda ner rekommenderade gratisappar för redigering samt att lokalen vi håller till i har en TV-skärm som går att koppla mot en dator. 

Pris: 20 000:- ex moms

Efter avslutad kurs finns det (utöver den coachning som ingår i kursen) möjlighet att köpa skräddarsydda paket för exempelvis coachning och manusbearbetning. Eller en påbyggnadsutbildning om hur man bäst filmar med systemkamera och redigerar i dator. 

ANMÄL INTRESSE IDAG